Trafic ÎNGREUNAT la târgul din Negreni. Poliția recomandă altă rută spre Oradea!

de clujazi

În contextul desfășurării Târgului de toamnă de la Negreni din perioada 05-08 octombrie 2023, polițiștii clujeni îndeamnă vizitatorii să își protejeze bunurile personale în zonele aglomerate, să nu consume băuturi alcoolice în exces, să evite implicarea în eventuale conflicte spontane și să nu urce la volan dacă au consumat alcool.

Pentru a se bucura de tradiționalul târg fără evenimente nedorite, îi îndrumăm pe participanți să nu uite de importanța politeței în trafic sau în mulțime.

Începând de azi și până duminică, la încheierea târgului, polițiștii de ordine publică, rutieră, investigații criminale sau investigarea ciminalității economice, alături de jandarmi, vor fi alături de participanți, pregătiți să intervină în cazul sesizării unor probleme aflate în competența de soluționare.

Acțiunile polițiștilor au rolul de a preveni faptele antisociale, furturile din genți, buzunare, bagaje, precum și prevenirea unor posibile situații de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În contextul în care la edițiile anterioare a fost înregistrat un număr mare de participanți și în acest an se preconizează valori ridicate de trafic înspre comuna Negreni, fiind astfel suplimentate efectivele polițiștilor rutieri, în scopul asigurării fluenței și siguranței circulației.

Rute alternative:

– În cazul parcurgerii traseului Cluj-Napoca – Oradea sau invers, recomandăm următoarea rută alternativă de deplasare: Cluj-Napoca – Zalău – Nuşfalău – Aleşd / Aleşd – Nuşfalău – Zalău – Cluj-Napoca;

– Dacă vă deplasați pe Autostrada Transilvania, recomandăm ca din localitatea Gilău să continuaţi pe autostradă până la Nădăşelu şi mai departe spre Zalău – Nuşfalău – Aleşd.

Pentru reducerea riscului rutier, conducătorii auto sunt sfătuiţi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să permită oprirea în condiţii de siguranţă, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze din timp la schimbarea benzii, să nu oprească în mod nejustificat.

Nu vă angajați în depășiri neregulamentare!

Pietonii sunt sfătuiți să sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.