“Tinerel” de 65 de ani “zbura” pe autostradă. Polițiștii clujenii l-au făcut pieton pentru patru luni

de clujazi

La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 10.10, a fost depistat un conducător auto circulând cu 227 km/h, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 120 de zile. În data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii au oprit pentru control un autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În urma verificărilor s-a stabilit că avea aplicate pe autoturism plăcuțe de înmatriculare în mod fals, fiind confecționate în regie proprie. Bărbatul deținea permis de conducere valabil, iar autoturismul figura a fi înmatriculat. De asemenea, la testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o valoare de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.