Tânărul care a amenințat cu cuțitul o fată în stația CTP a fost ARESTAT. Și-a amenințat și complicele

de clujazi

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.


Cauza se află în atenția polițiștilor din data de 18 octombrie a.c., iar cercetările au fost demarate față de doi tineri, de 20 de ani. Din cercetările preliminare s-a stabilit că unul dintre aceștia ar fi amenințat cu acte de violență o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcția acesteia.

La data 19 octombrie a.c., cei doi tineri au fost identificați, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la secția de poliție pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma continuării investigațiilor, azi, 23 octombrie a.c, a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, față de unul dintre tineri.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia, în contextul în care, la data de 20 octombrie a.c., în timpul unei discuții telefonice-video, ar fi adresat afirmații intimidante și amenințări cu acte de violență celuilalt tânăr, ca urmare a declarațiilor date de acesta din urmă în fața organelor de urmărire penală.

În cauză sunt continuate cercetările sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

You may also like

3 comentarii

Victor Dăscălescu 27 octombrie 2023 - 15:31

EUTANASIEREA!

Răspunde
Dorina Bodrea 24 octombrie 2023 - 16:38

Alti drogați??.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.