Tânăra dispărută a fost găsită MOARTĂ la Gârbău! Lângă trupul ei s-au găsit pastile

de clujazi

Femeia în vârstă de 26 de ani, care a dispărut marți în Cluj-Napoca, a fost descoperită joi, decedată pe un câmp din Gârbău, de către echipele de căutare, conform anunțului făcut de participanții la operațiune.

Potrivit primelor informații, se pare că tânăra și-ar fi încheiat viața prin sinucidere. Trupul ei a fost găsit întins printre mărăcini și va fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Carla Sorina Borodi a dispărut marți dimineața în Cluj-Napoca, iar zeci de oameni au participat la căutarea ei.

IPJ Cluj

Cu privire la tânăra de 26 de ani, din Cluj-Napoca, plecată voluntar din data de 23 ianuarie a.c., vă informăm că azi, 25 ianuarie a.c., aceasta a fost găsită, din nefericire, decedată pe un teren extravilan din comuna Gârbău.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, polițiștii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată și expertiza medico-legală.

Dorim să mulțumim tuturor persoanelor care s-au implicat în căutarea tinerei, respectiv în activitățile desfășurate în cursul zilelor de ieri și de azi.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.