“Strălucirea Noului An” la Univers T

de clujazi

Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să vă alăturați nouă într-o noapte de neuitat, plină de veselie și distracție, la petrecerea de Revelion găzduită de restaurantul Univers T.

Data: 31 decembrie, ora: 20:00.

 Locația: RESTAURANT  LUNA  –  UNIVERS  T

Experimentați deliciile unice ale unui meniu special pregătit de bucătarii nostri excepționali. De la aperitive sofisticate la preparate principale delicioase și deserturi deosebite veți savura fiecare moment culinar într-o atmosferă plină de eleganță.

 Un DJ talentat va păstra atmosfera incendiară pe tot parcursul nopții, asigurându-vă că veți dansa și vă veți distra până în zori.

Programul nostru de divertisment cu muzică live și invitați speciali vă va ține pe ringul de dans și vă va asigura că veți sărbători trecerea în noul an cu ritm și voie bună.

Înconjurați-vă de prieteni și ființe dragi și sărbătoriți împreună trecerea în noul an cu un toast memorabil la miezul nopții.

Pentru a vă asigura un loc la această mega petrecere, vă rugăm să faceți rezervarea din timp, numărul de locuri este limitat, iar aceasta este o ocazie unică de a sărbători într-un cadru rafinat.

Pentru rezervări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la 0735.151.523/0735.151.524, e-mail: [email protected]

Vă așteptăm cu brațele deschise să sărbătorim împreună trecerea într-un nou an plin de prosperitate și fericire!

(P)

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.