Strada Piezișă va fi pictată. Primăria alocă 10.000 de euro

de clujazi

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local din 7 septembrie, se află un proiect de hotărâre prin care se dorește realizarea unei picturi uriașe pe strada Piezișă din campusul Hasdeu.

„Obiectul proiectului este întărirea colaborării dintre actorii sociali implicați în viața comunității, prin artă. Proiectul constă în realizarea unei picturi stradale iar pentru desemnarea celui/celor care vor implementa acest proiect va fi lansat un concurs de idei. Concursul de idei va stabili niște criterii clare și o temă pe care concurenții o vor respecta în pregătirea proiectelor lor. În urma acestui concurs de idei, un juriu va decide câștigătorul ce va realiza pictura stradală. Strada pilot pentru intervenție este strada Piezișă, o strada intens circulată de către studenții aflați în campusul universitar adiacent. Totodată, în cadrul proiectului, după realizarea picturii, va fi organizat un eveniment comunitar și educativ pe strada pilot, implicând tinerii și actorii interesați din oraș”, arată Primăria, în cadrul proiectului de hotărâre aflat pe masa Consiliului Local la ședința din 7 septembrie.

You may also like

1 comentariu

Hadrian Aurelian 6 septembrie 2023 - 14:27

Stimati Consilieri Locali si Judeteni ai Clujului,
Distinsi politruci si poitrucizati,
Dragi cetateni si civici din Cluj si Diaspora,

Dl. Boc a inventat, initiat si promovat public in Decembrie 2020: LISTA RUSINII Clujului, proiect ce este foarte puternic sustinut de societatea civica, care s-a implicat, a finantat si a implementat cu profesionalism acest proiect, ce NU este criticat de nimeni ci dorit si chiar aprovizionat cu mii de date, informatii de clujeni, pana in 2024.
Atunci se va pune punct EPOCII BoKemone/ “LaBelleBoK” de 20 de ani si vom intra intr-o noua configuratie.

In numele civicilor, va rugam sa-l intrebati pe Dl. Primar Emil Boc daca a citit nemultumirile si propunerile trimise de clujeni in ultimul raport lunar, deoarece avem sesizari ca nici dansul si nici Dl. Tarcea nu tin cont de singurul lor proiect realizat in termenele fixate.
Restul proiectelor sunt grav intarziate si creaza nemultumiri crescande si mult stress clujenilor, precum si prabusirea PNLcj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum.
Oare, acesti “alesi” l-au abandonat fara sa informeze societatea civica, desi are finantare pana in 2024 cand va fi GATA si bun de RECEPTIE FINALA/votul clujenilor ?

Acuma sincer, pe clujeni nu-i intereseaza plimbarile la BRUX pe persoana fizica in care isi exprima propriile opinii personale, fara mandat de la Consiliul Local sau Guvern sau vreo organizatie clujeana. Asa ca il invitam pe Primarul Emil Boc sa raspunda la problemele pentru care a fost ales si platit de la Bugetul Local cu cca. 15.000 lei/luna (pana in 2024, cand e recomandabil sa plece cat mai repede la BRUX), prezentate in:

LISTA RUSINII Clujului / august23

(proiect la initiativa primarului si de suflet al D-lui Emil Boc, finantat/implementat de societatea civica clujeana si presa non-obedienta)

Grupului civic AdHoc clujean de urmarire, monitorizare, sinteza a activitatii Primarului, Consilierilor locali, Staff-ului Primariei si Unitatilor subordinate, prezinta RAPORTUL pe luna AUGUST 2023:

< Cetatenii contribuabili si civici au intocmit un TOP al marilor PROBLEME a caror rezolvare treneaza, se amana, OSĂ … respectiv: De la UNTOLD-cu-DROGURI la UNTOLD-pentru-DROGURI, escrocheria GUNOAIELOR; TRAFICUL infernal/poluant; URBANISMUL haotic; CENTURA nerealizata; ALTERNATIVELE respinse la METROUL ILUZORIU; CLUJUL VERDE defrisat-betonat; MANAGEMENTUL NE-performant/pagubos/corupt, BIROCRATIA politrucizata/electorala; CULTURA de cumetrie, coruptia, drogurile-la-UNTOLD; CALITATEA VIETII clujenilor amenintata zilnic; UMOR BoKemonic si tampenile zilnice ale administratiei clujene, etc. Revoltele tot mai dese si miile de nemultumiri ale clujenilor au ajuns prin retelele sociale la: Presedintie, Guvern, Ministerele Mediului, Dezvoltarii, Transporturilor, Culturii, Finantelor si Investitiilor/Fonduri UE, Curtea de Conturi, DNA, Asociatia Municipiilor, Presa si TV/radio centrale, Ambasadele UE si SUA, Consiliul Regiunilor UE, Parchetul European, Banca Mondiala, organismele internationale, diaspora, analistii, jurnalistii, moderatorii si leaderii de opinie cunoscuti din tara si diaspora, alte locuri pe unde umbla de capul lui mitomanul cu gargarageli interminabile si se da rotund cu minciuni si pacaleli sau face de minune Orasul Comoara bi-milenar… La Cluj NIMENI nu trebuie sa ramana in urma si NU MAI ARE VOIE SA FIE PROST !!! Detalii in raportul civic de 94 pagini (PDF) cu multe linkuri, poze-video, texte scrise de miile de cetateni nemultumiti si tot mai putin indiferenti la minciunile, mitomaniile, propaganda, manipularea BoKemona, zilnica. Dati click pe: https://drive.google.com/file/d/1gpfec92UIoDT6mIgPgTSrcoR4N7PcKpa/view Se recomanda celor interesati, sa citeasca acest document pe laptop/tableta, deoarece este in PDF si contine multe linkuri interesante, fiind mai putin confortabila lecturarea pe smartphone. Istoricii, cercetatorii si studentii pentru lucrari, licente, dizertatii, teze de doctorat au o sursa bibliografica deschisa, actualizata si usor de accesat pentru a completa si scrie ceea ce ne intereseaza si cerem cu totii: ISTORIA ACTUALA/RECENTA >

Documentul este realizat ca un colaj sincretic folosind AI/GPT
Click pe Kovesi-smile
https://tenor.com/view/kovesi-smile-pretty-happy-cut-it-gif-17010913

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.