Și-a dat foc din dragoste. Polițiștii l-au ”stins” cu extinctorul

de clujazi

Și-a dat foc din dragoste. Polițiștii l-au ”stins” cu extinctorul. Un individ și-a provocat arsuri grave pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, manifestându-și suferința din cauza unei decepții amoroase. Polițiștii au reacționat rapid, utilizând geaca unei femei și un extinctor pentru a stinge flăcările. Cu toate acestea, starea bărbatului este considerată extrem de gravă. Martorii au asistat șocați la scena în care individul ardea, întins pe asfalt.

La data de 1 octombrie 2023, în jurul orei 04.10, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au observat pe o stradă, din Sectorul 3, un bărbat care și-a dat foc.

Polițiștii au intervenit imediat și au stins focul folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliție, salvând astfel viața bărbatului. La fața locului aceștia au solicitat un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri suplimentare, scrie observatornews.ro

Și-a dat foc din dragoste. Polițiștii l-au ”stins” cu extinctorul

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.