Școala de meserii din Florești în linie dreaptă. S-au adunat aproape toți banii – FOTO

de clujazi

Școala de meserii din Florești în linie dreaptă. S-au adunat aproape toți banii. În ianuarie 2020 am pornit cea mai grea campanie a noastră de până acum. E vorba de 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 𝟭𝟯 – 𝗕𝗲𝗮𝗿𝗱 𝗕𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿𝘀 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹, care are scopul de a demonstra că #meseriile pot fi o alternativă atrăgătoare pentru tinerii din mediile defavorizate sau pentru cei care își doresc să învețe o meserie în mod opțional.

Ultimii 3 ani au venit cu provocări noi, ne-am implicat cu tot ce am putut în criza sanitară din 2020. Ne-am implicat și în situația refugiaților de la începutul acestui an. Dar și în zecile de proiecte conexe pe care le-am realizat la nivel local, spun reprezentanții ONG-ului.

Câteva informații:

  • am strâns 222.579 euro din 300.000 euro
  • locația școlii: Florești, lângă Liceul Teoretic Dumitru Tăuțan
  • concept: Filofi şi Trandafir Arhitectură, care ne sunt alături de la început, au înțeles ce ne dorim și au pus în practică viziunea noastră.

Școala de meserii din Florești în linie dreaptă

După 6 ani de activitate, după 12 campanii mari şi nenumărate experienţe frumoase concluzia este aceeaşi: schimbarea se face prin #educaţie!

#BeardBrothersSchool este planul nostru pentru cea de-a 13 – a campanie. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat. – a fost anunțul cu care s-a început campania în urmă cu 3 ani.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.