Rușine CTP! Sute de floreșteni stau în frig așteptând autobuzele

de clujazi

Rușine CTP! Sute de floreșteni stau în frig așteptând autobuzele. Compania de Transport Public din Cluj-Napoca (CTP) nu reușește să gestioneze transportul public pe raza comunei Florești. În această dimineață, sute de floreșteni au așteptat zeci de minute în stații pentru a ajunge la Cluj-Napoca.

”Stăm cu sutele, la doar 1°C, să așteptăm un bus care face 5 minute în 30… Măcar e senin 🙄🤷🏻‍♂️🥴…” a scris un floreștean pe rețelele de socializare!

Deși există o tendință generală de a acuzat floreștenii că blochează traficul pentru că aleg să circule cu mașinile personale, realitatea este alta. Transportul public pe raza comunei este deficitar. În orele de vârf, autobuzele sunt foarte puține, iar în ce privește confortul călătorilor, acesta este îndoielnic. Publicația noastră a arătat în vară, că în autobuzele CTP de pe raza comunei Florești, plouă. Mai mult, prețul plătit pentru transport, este unul foarte mare, așa că transportul cu mașina personală nu este un moft, ci o alternativă la serviciile îndoielnice oferite de CTP.

Mai jos pot fi văzute fotografii, realizate în această dimineață în stațiile CTP din localitate.

”E greu.. socant însă întrebați-vă dacă chiar asta e valoarea voastră. Sincer nu in nume de rău va zic dar efectiv asta acceptați voi sa stati pe timpul vostru. Oare timpul vostru nu e mai valoros si mai eficient ?
Nimeni nu va schimba treaba asta cu traficul nici in 5 ani.. pana la metrou mai este.
Cum puteți sta in halul acesta sincer .. mai sunt si zile aglomerate dar deja zilnic e un chin .
Va susțin sa faceți altceva, sa prioritizati viața si timpul vostru altfel. Renegociati timpul de a ajunge la lucru, o ora face diferența, faceți cumva sa vb cu cineva sa va ia cu mașina efectiv ca sunt mașini multe doar cu un copil, căutați un loc de munca diferit ce îți permite sa ajungi la el mai ușor, Se poate dacă încercați măcar decât sa stati cu orele pt 500 metri.
Văd zilnic pe geam traficul, dar am schimbat jobul efectiv și e mult mai bine. Nu e ușor nici asta e o provocare dar va încurajez sa schimbați la voi ceva ca vine frigul si e si mai greu si încercați sa vedeți valoare timpul vostru, poate aveți benefici.
Copii si studenți nu au ce face dar cei cu joburi poate faceți cumva sa va fie mai bine!
🤗” a fost reacția unei floreștence!

”Aici e nevoie de un autobus care merge in Bucium,M22 fiind autobuz scurt multi raman in statie la cat de plin ajunge aici,” a mai precizat un locuitor al comunei.

Rușine CTP! Sute de floreșteni stau în frig așteptând autobuzele

foto/facebook

You may also like

3 comentarii

Doru Birnaz 12 octombrie 2023 - 19:59

ce vina are CTP , TRAFICU ii baiu !

Răspunde
Adrian Pescaru 9 octombrie 2023 - 13:57

serios..?? din doua una , ori esti prost, ori esti prost ..!taranii din Floresti , sa stea la tara si sa lucreze pamantul !! orasenii sa circule pe jos ca taranii din Floresti , sa poata veni comod la oras..?? oricum Clujul a devenit un oras rural ” din cauza faunei …

Răspunde
Nicolae Turcu 9 octombrie 2023 - 11:43

Rușine și celor ce ies cu mașinile personale în trafic îngreunând astfel traficul.
Cum vreți să ajungă la timp autobuzul dacă din Cetatea Fetei pana la Primărie face o ora?

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.