Reținut după ce a violat soția prietenilor de familie. S-a întâmplat în Ciucea

de clujazi

Reținut după ce a violat soția prietenilor de familie. S-a întâmplat în Ciucea. Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Ciucea a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de viol. Se pare că bărbatul, Toderică Ruja, a fost în vizită la cel mai bun priten al său. La un moment dat, rămas singur cu soția prietenului, acesta a imobilizat-o și prin forță a obligat-o să întrețină raporturi sexuale.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a chemat poliția după ce a scăpat de individ. Acesta a fost reținut imediat pentru o perioadă de 30 de zile.

Fapta s-a petrecut în 5 ianurie, acasă la victimă.

Violul este o formă de abuz fizic sau sexual care implică forțarea unei persoane să ia parte la acte sexuale fără consimțământul sau libera alegere. Poate include atingerea sexuală, agresarea sexuală, violul propriu-zis și alte forme de abuz sexual. Violul poate avea loc între două persoane care sunt cunoscute una alteia sau între un străin și o victimă. Poate avea loc într-o relație romantică sau într-o relație de prietenie și poate fi comis de către partenerul romantic sau de către cineva cunoscut victimelor.

Violul este o problemă globală care afectează persoane de toate vârstele, de genuri, orientări sexuale și rase. Este o formă de violență care poate avea consecințe grave pentru victime, cum ar fi probleme de sănătate mentală și fizică, probleme de relații și dificultăți în a accesa servicii de îngrijire. De asemenea, poate avea un impact profund asupra familiilor și comunităților în care are loc violul.

Reținut după ce a violat soția prietenilor de familie. S-a întâmplat în Ciucea

foto: arhiva

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.