Prinși cu juma’ de kilogram de droguri la ei. Polițiștii clujeni i-au arestat

de clujazi

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj – Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada aprilie – mai 2024, două persoane ar fi procurat, deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC).

Astfel, la data de 7 mai 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut și transportat peste 500 de grame de substanță psihoactivă (2-CMC), destinată vânzării.

La data de 8 mai 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea a doi bărbați.La aceeași dată, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Poliția Municipiului Turda și ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.