Primăria Cluj-Napoca caută ”stăpânii” mai multor mașini abandonate prin oraș

de clujazi

Lista vehiculelor abandonate în conformitate cu Legea nr. 421/2002, care sunt amplasate pe terenuri ce aparțin domeniului public sau privat al statului sau al unităților administrativ-teritoriale, precum și în municipiul Cluj-Napoca, este elaborată în scopul informării publicului cu privire la caracteristicile tehnice ale acestor vehicule și localizarea acestora, în vederea identificării proprietarului sau deținătorului legal.

 Astfel: autovehiculul marca Renault, de culoare albă, cunr. de înmatriculare DK 178 CR, aflat pe str.Prof.T.Ciortea nr.3; autovehiculul marca BMW, de culoare albastră/gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe aleea Tatra nr.8; autovehiculul marca Audi, de culoare maro, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Tiberiu Popovici nr.6; autovehiculul marca Ford, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Bucegi nr.2; autovehiculul marca Mazda, de culoare roșie, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Fabricii nr.122; autovehiculul marca Toyota, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Fabricii nr.122; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare roșie, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Ștefan Octavian Iosif nr.4; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare roșie, cu nr. de înmatriculare KDY 513, aflat pe str. Mehedinți nr.40, autovehiculul , de culoare verde, cu nr. de înmatriculare C 234 KJE, aflat pe str.Răsăritului nr.73 A; autovehiculul marca Suzuki, de culoare neagră, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Anina, nr.6; autovehiculul marca Renault, de culoare albă, cu nr. de înmatriculare BG 853 XC aflat pe str. Fabricii nr.122; autovehiculul marca Citroen, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Fabricii nr.122; autovehicul marca Fiat de culoare albă, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Fabricii nr.122; autovehiculul marca Dacia Logan, culoare albastră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Godeanu nr.2; autovehiculul marca Fiat Punto, culoare neagră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Tiberiu Popoviciu nr.2-4; autovehiculul marca Volkswagen, culoare roșie, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. St. Octavian Iosif nr.4; autovehiculul marca Honda, culoare gri, cu nr. de înmatriculare BM 168 DK, aflat pe str. Unrii nr1,autovehiculul marca BMW, de culoare verde, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Răsăritului vis a vis de nr.5; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare gri/verde, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Fabricii nr.124.

You may also like

2 comentarii

card recenzii google 29 martie 2024 - 12:33

Este important sa ne informam cu privire la vehiculele abandonate, conform Legii nr. 421/2002, care se gasesc pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al statului sau al unitatilor administrativ-teritoriale si in municipiul Cluj-Napoca. Aceasta lista ne ajuta sa cunoastem caracteristicile tehnice ale acestora si localizarea lor, cu scopul de a identifica proprietarul sau detinatorul legal. Printre acestea se numara: un Renault alb cu numarul de inmatriculare DK 178 CR, situat pe strada Prof. T. Ciortea nr.3, un BMW de culoare albastra/gri fara numar de inmatriculare, aflat pe aleea Tatra nr.8 si un Audi de culoare maro fara numar de inmatriculare, situat pe strada Tiberiu Popovici nr.6. Este important sa mentionam si un autovehicul de marca Ford, gri, fara numar de inmatriculare, pe strada Bucegi nr.2 si un Mazda de culoare rosie, fara numar de inmatriculare, pe strada Fabricii nr.122. Toate aceste informatii sunt utile in identificarea vehiculelor abandonate din Cluj-Napoca.

Răspunde
cardrecenziigoogle 25 martie 2024 - 16:31

Este important sa stim ca lista vehiculelor abandonate, conform legii nr. 421/2002, este disponibila in vederea informarii publicului in privinta vehiculelor abandonate pe terenuri ce apartin statului sau unitatilor administrativ-teritoriale, precum si in municipiul Cluj-Napoca. Aceasta lista cuprinde informatii utile precum caracteristicile tehnice ale vehiculelor si localizarea lor, facilitand astfel identificarea proprietarului sau detinatorului legal. Printre acestea se numara autovehicul marca Renault, de culoare alba, cu numar de inmatriculare DK 178 CR, aflat pe strada Profesor T. Ciortea nr.3, autovehiculul marca BMW, de culoare albastra/gri, fara numar de inmatriculare, pe aleea Tatra nr.8, si multe altele. Este datoria noastra sa respectam legile si sa ne implicam in identificarea acestor vehicule abandonate, in scopul lor de a face din municipiul nostru un loc mai curat si mai sigur pentru toti locuitorii sai.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.