Pește contaminat cu listeria în magazinele Carrefour din Cluj-Napoca

de clujazi

Carrefour România S.A. emite un avertisment important pentru clienții săi cu privire la produsele din anumite loturi care ar putea fi contaminate cu listerioză, o boală potențial gravă. Compania îndeamnă toate persoanele care au achiziționat produse din aceste loturi să nu le consume și să le distrugă sau să le returneze în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Produsele afectate au fost vândute și în magazinele Carrefour din Cluj-Napoca. Este vorba despre FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G.

Persoanele care au consumat produsele menționate din aceste loturi și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap sunt rugate să consulte imediat un medic și să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome, deoarece listerioza poate fi o afecțiune foarte gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Carrefour România S.A. își cere scuze pentru orice inconveniențe cauzate de această situație și face tot posibilul pentru a asigura siguranța alimentară a clienților săi. Pentru informații suplimentare sau întrebări, clienții sunt încurajați să contacteze Carrefour România S.A. prin intermediul serviciului său de relații cu clienții. Siguranța alimentară rămâne prioritatea numărul unu a companiei, iar aceasta lucrează împreună cu autoritățile pentru a investiga sursa potențialei contaminări.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.