PATRU persoane ÎNCARCERATE la Căpușul Mare. Accident GRAV. Traficul este afectat

de clujazi

Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău, Punctul de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Căpușu Mare. La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ. VEZI VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI!


Din primele informații, patru persoane necesită manevre de descarcerare pentru a fi extrase din autoturisme, iar acestea prezintă multiple traumatisme.
Alte trei persoane primesc primul ajutor calificat la fața locului, dintre care doi minori, ulterior se va evalua dacă se impune transportul acestora la spital.
Au fost suplimentate forțele care acționează la fața locului cu alte două echipaje SMURD.

UPDATE 1

Au fost descarcerate toate cele patru persoane de către pompieri la locul accidentului, dintre care un bărbat și o femeie se află în stare gravă.Trei minori și un adult sunt transportați la spital în aceste momente pentru acordarea îngrijirilor medicale. Aceștia din urmă, conform primelor evaluări, nu sunt în stare gravă.

UPDATE 2

Având în vedere faptul că a fost necesar consultul medical al încă unui minor la fața locului, forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă un echipaj SAJ.

Numărul total de victime consultate și care au primit asistență medicală la locul accidentului: 5 adulți și trei copii.

IPJ CLUJ

Accident rutier produs în jurul orei 15.30, pe DN1 E60, pe raza localității Căpușu Mare

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca în direcția municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din județul Bihor.
După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin.
Au fost transportate la spital 8 persoane, printre care cei doi conducători auto și 3 minori.

foto arhiva

You may also like

1 comentariu

Jack Arjoca 24 august 2023 - 11:55

,, La 50 km la ora , nu se putea întâmpla asa ceva !”

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.