Parc de DISTRACȚII la Băișoara! FOTO

de clujazi

Începând cu luna august, la Băișoara va funcționa un parc de distracții pentru copii. Figurine uriașe cu personaje îndrăgite, au fost deja amplasare la Muntele Băișorii.

“Bine ati venit in Parcul de Amuzament pentru copii Muntele Basmelor, aici veti avea parte de o experienta de neuitat.Parcul nostru este inconjurat de o atmosfera magica, in mijlocul naturii, in padurea din cadrul Buscat Resort la doar 55 km de Cluj-Napoca.

Pe langa personajele preferate din povesti precum: Elsa, Olaf, Patrula catelusilor, unicorni, dragon, balaur cu 3 capete de dimensiuni impresionante si multe altele , parcul ofera o gama larga de activitati recreative pentru copii.

Micutii isi pot testa agilitatea si curajul pe diverse structuri :ateliere de catarat, casute in copaci, tiroliene, leagane, topogane etc., toate amenajate special pe un traseu de 2 km. Fiecare coltisor al parcului nostru este conceput cu grija pentru a stimula imaginatia copiilor si a le oferi momente de joaca de neuitat.”, spun organizatorii.

Pret adult 50 lei

Pret copil 3-14 ani 35 lei

Copiii pana in varsta de 3 ani au acces gratuit.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.