Operațiune de amploare. Prietenii de DROGURI ai lui Vlad Pascu audiați! Mama este audiată și ea! Ce a făcut femeia?

de clujazi

Mama lui Vlad Pascu este supusă audierilor efectuate de procurorii DIICOT, pentru că ar fi încercat să șantjeze martori din dosar.

Atât Vlad Pascu cât și mama sa vor fi transportați la audieri la sediul DIICOT București.

Vlad Pascu se află în prezent în detenție, sub custodia Poliției Constanța.

Potrivit surselor, cei patru indivizi au fost văzuți alături de Vlad Pascu în noaptea accidentului din stațiunea 2 Mai. În cadrul anchetei, mama lui Vlad Pascu este și ea investigată, deoarece din locuința sa au fost confiscate documente care sugerează că ar fi încercat să șantajeze martorii în dosar, cu scopul de a obține mărturii favorabile lui Vlad Pascu.

Până în prezent, au fost confiscate cantități semnificative de droguri în cadrul acestei investigații. Expertul antidrog Cătălin Țone a explicat: “Avem două posibilități: fie drogurile au fost introduse în țară de către rețeaua principală prin rută rutieră, fie prin intermediul serviciilor de coletărie. Aceste droguri erau distribuite în cantități mici către tineri cu resurse financiare, printre care se numără și cocaina, care se vindea la 100 de lei pe gram și avea un grad înalt de puritate. În plus, erau identificate și alte tipuri de droguri, care adesea erau consumate în combinație.

Trebuie să menționăm că în urma testelor antidrog efectuate după accidentul de la 2 Mai, au fost identificate nu mai puțin de trei tipuri de droguri în organismul tânărului, inclusiv amfetamină, cocaină și metamfetamină, toate fiind stimulente puternice ale sistemului nervos central și cu un preț ridicat.” Inițial, operațiunea de percheziții a avut loc în București și a vizat două dosare penale care vizează investigarea infracțiunilor de trafic ilegal de droguri, furnizarea de locuințe pentru consumul ilegal de droguri și infracțiuni împotriva justiției. Această operațiune, denumită “Operațiunea Hidra”, a fost desfășurată în această dimineață și s-a concentrat asupra unor adolescenți proveniți din familii cu resurse financiare semnificative, care și-au desfășurat activitățile în București și stațiunile de pe litoralul Mării Negre pe timpul sezonului estival.

You may also like

1 comentariu

Kun Sanyi 15 septembrie 2023 - 11:55

Fecaloidul ăsta trebuia pus la zid și împușcat. E un criminal și gata.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.