Olivia Steer crede că enteroviroza vine de la fumul de avion :)

de clujazi

Realizatoarea TV Olivia Steer a provocat o reacție uluitoare în rândul publicului după ce a oferit o explicație neconvențională în legătură cu apariția enterovirozei în rândul prietenilor săi. Aceasta susține că vinovate ar fi dârele lăsate de avioane pe cer. Cunoscuta soție a lui Andi Moisescu a generat o serie de controverse în mediul public.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că, asemenea multor altora, a fost mereu preocupată de prezenta dârelor albe lăsate în urma avioanelor aflate în zbor. În timp ce majoritatea oamenilor credeau că aceste dâre sunt rezultatul emisiilor de fum provenite din motoarele avioanelor, Olivia Steer a venit cu o teorie complet diferită. Mai exact, după mai multe zile de cercetare și analiză, ea a ajuns la concluzia că acest fenomen apare numai deasupra zonelor urbane aglomerate, pârtiilor de schi sau litoralului, și nu niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării.

„Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis “fum” de “motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, pînă cînd, ca la un semn, a început iar să împroaște o dîră groasă și lătăreață, ca o pîclă. 

Deci nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu. 

Apoi, am observat că astfel de dîre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pîrtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decît sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute si targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pîrtie, la ski, și au inspirat “aer curat de munte”, intr-o zi cu brazde nesfîrșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Si nici n-am “luat” de la ei, in ciuda nedistantarii sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut. 

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmînd de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparîndu-le cu dîrele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, cînd cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămîne clar, albastru și senin. 

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstreze, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sînt…”, a relatat Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.

Afirmațiile Oliviei Steer au stârnit un întreg val de reacții din partea urmăritorilor ei, mulți fiind de acord cu noua teorie halucinantă a fostei prezentatoare.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.