O nouă grădiniță în comuna Florești. Pivariu: vor fi trei grupe

de clujazi

🏫 O nouă grădiniță în Tăuți!

Am lansat licitația pentru construirea unei grădinițe in frumoasa localitate arhaică, Tăuți.

Această grădiniță va fi amplasată pe terenul școlii vechi din Tăuți într-un cadru verde și va deservi nu doar locuitorii din Tăuți, ci și pe cei din Florești.

🏗 Proiectul se află în faza de licitație pentru depunerea ofertei, cu termen limită până pe 12 septembrie 2023, ora 15:00.
Valoarea estimată a investiției este de 3.283.759,49 lei fără TVA, iar termenul de execuție a lucrării este de 20 de luni de la semnarea contractului.

🏢 Grădinița va oferi 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar și spații anexe. Suprafața totală construită va fi de 459.11 mp. Clădirea existentă va fi reabilitată, extinsă și mansardată parțial, pentru a asigura spațiile necesare.
Grădinița va dispune la parter:
👉o sală de grupă multifuncțională
👉 filtru de primire,
👉izolator,
👉cabinet medical,
👉hol cu vestiar,
👉grupuri sanitare,
👉oficiu,
👉cameră tehnică.

La mansardă
👉două săli de grupă
👉birou administrativ,
👉vestiar pentru personal,
👉grupuri sanitare,
👉hol cu vestiare

🏗 Principalele lucrări propuse includ reabilitarea, extinderea, mansardarea și etajarea parțială a clădirii existente, recompartimentarea interioară, înlocuirea finisajelor și tâmplăriilor, termoizolarea pereților exteriori, realizarea împrejmuirii și a amenajărilor exterioare.

Acest proiect este un nou pas spre normalitate pentru comunitatea noastră și va oferi condiții moderne și adecvate pentru educația copiilor noștri.

Vă voi ține la curent cu evoluția lucrărilor! 🎓👧🧒📚

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.