Moduri prin care puteți face din cutiile de tort personalizate o idee fantastică

de clujazi

Evenimentele sunt ocazie minunată pentru a vă promova produsele. Nu subestimați nici ce ține de ambalaje, acestea pot fi completarea de care aveți nevoie pentru a impresiona și cu atenția la detalii. Iată și de ce să alegeți cutii de tort personalizate, în defavoarea altor variante.

O imagine care face cât o mie de cuvinte

Așa spunem adesea despre imagini care ne impresionează și același lucru îl putem spune despre gama de cutii tort personalizate. Spre deosebire de cele clasice, cu print simplu sau colorat sau chiar fără print, doar cutii albe simple, cele personalizate sunt un upgrade, un next level desigur.

Dacă personalizați astfel de ambalaje puteți câștiga și mai multă apreciere din partea publicului. Pe această premiză merg și cei care le comandă. Sunt utile pentru:

● Evenimente speciale

Mai ales când vorbim despre evenimente speciale, un desert precum tortul joacă rol principal. Este el însuși o vedetă în cadrul evenimentului. Poate fi porționat pentru invitați, caz în care aveți nevoie de ambalaje specifice. La Snick Ambalaje sunt disponibile și variantele în formă de triunghi, fix pentru o porție de tort. Pot fi cu print sugestiv.

● Livrări atipice

Nu toate livrările sunt la fel. Sunt prestatori de servicii care pun la dispoziție opțiunea de a surprinde pe cei dragi cu livrări wow. Așa se face că unele livrări sunt surprize. În acest sens ambalajul trebuie să fie pe măsură.

Aproape orice tip de produs personalizat face obiectul unei promovări eficiente. Publicul își amintește mai degrabă vizual aspectul unui ambalaj și va asocia ușor un mesaj cu un anumit produs.

În tiraje mici puteți personaliza ambalajele la Snick Ambalaje

Unul din furnizorii de nișă este Snick Ambalaje, cel care de altfel s-a și aliniat tendințelor și acum permite celor interesați să comande și online. De aici pot fi comandate ambalaje pentru orice tip de business din HoreCa, precum cutii, caserole, tacâmuri, șervețele, platouri și capace asortate etc. Acestea respectă standardele din domeniu, vin în diferite forme, culori și mărimi. În plus, sunt biodegradabile, pot fi alese cele realizate din carton, hârtie, cele din PLA, trestie de zahăr, printre altele.

Pentru doritori, în tiraje mici ambalajele pot fi personalizate de asemenea. În acest sens detalii veți găsi în pagina oficială. Tot aici puteți și comanda produsele dorite, cu mențiunea că este posibil să beneficiați de transport gratuit dacă aveți comanda minimă, precum și de diverse discounturi, în funcție de cantitatea de produs comandată – adesea reduceri sunt de 3 până la 5% dacă un produs este comandat bulk sau palet. Există de asemenea și catalog de produse speciale pregătite pentru export.

De apreciat este că furnizorul în cauză are prețuri excelente, competitive, iar livrarea este rapidă. Așadar cei care își fac stoc de ambalaje au parte un aliat al business-ului în prezența unui furnizor de nișă. Comenzile plasate până la orele prânzului pot fi pregătite pentru livrare în aceeași zi!

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
[email protected]

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.