Minoră din Câmpia Turzii obligată să se PROSTITUEZE. ”Peștii” erau de la Dunăre

de clujazi

Minoră din Câmpia Turzii obligată să se PROSTITUEZE. ”Peștii” erau de la Dunăre. La data de 11 ianuarie a.c. polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii și cei ai Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul efectivelor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila și Galați, au efectuat 4 percheziții domiciliare în municipiile Brăila și Galați, în urma cărora au pus în executare 2 mandate de aducere pentru continuarea cercetărilor, într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de proxenetism în formă continuată.

În cauză sunt vizați 2 tineri, respectiv unul de 26 de ani, din județul Galați și un altul de 21 de ani, din județul Brăila, cercetați de polițiști după ce în perioada iulie – noiembrie 2022 ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către o minoră în vârstă de 16 ani, facilitând activitatea acesteia prin asigurarea clienților.

În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.

În urma activităților investigative și a probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 12 ianuarie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă.

Astfel că, pe numele tânărului de 26 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar pe numele tânărului de 21 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Perchezițiile au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Minoră din Câmpia Turzii obligată să se PROSTITUEZE. ”Peștii” erau de la Dunăre

You may also like

1 comentariu

Antena24 26 martie 2023 - 15:48

Castrati ar trebuii

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.