Lucrările la infrastructura din zona Terra (Florești), aproape de finalizare

de clujazi

🚧 Actualizare lucrări în Florești – zona Terra! 🚧

Azi am verificat în teren lucrările la acest proiect.

📅 Miercuri, 2 august, au fost demarate lucrările de turnare a stratului de asfalt pe trotuarul proaspăt creat pe strada Dumitru Tăuțan.

📅Joi, 3 august, echipele vor interveni pentru a efectua reparații necesare în urma unor săpături punctuale pentru branșamente.

📅 Începând de luni dimineață, 7 august, va fi demarată frezarea pe partea carosabilă a străzii Dumitru Tăuțan, în vederea pregătirii pentru asfaltare.

‼️ În timpul procedurilor de asfaltare, vă rugăm să fiți atenți la condițiile de trafic și să urmați rutele ocolitoare, unde va fi necesar. În cazul în care va fi necesar, un echipaj dedicat va dirija circulația pentru a asigura un trafic cât mai fluent.

🏙 În paralel, începând de luni, 7 august, vor începe lucrările pentru canalizarea menajeră și canalizarea pluvială pe strada Dumitru Mocanu 2, de pe tronsonul dintre strada nouă Dumitru Mocanu și strada Petuniei. Programul lucrărilor va fi ajustat în funcție de condițiile meteorologice.

Aceste proiecte de infrastructură sunt menite să aducă îmbunătățiri semnificative comunității floreștene. Mulțumim pentru înțelegere și susținere pe parcursul desfășurării acestor lucrări de modernizare!

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.