Lacrimi și multă DURERE la înmormântarea Laurei Roșca (Dj Lalla). FOTO

de clujazi

Lacrimi și multă DURERE la înmormântarea Laurei Roșca (Dj Lalla). Între orele 14:00 și 14:30 a avut loc ceremonia de înmormântare a DJ-ului Lalla. Familia și prietenii aflați la cimitirul din Turda au fost copleșiți de durere.

LA ceremonia de înmormântare a participat și sora geamănă a artistei. Aceasta a sosit tocmai din Marea Britanie, cu inima frântă, pentru a-și lua rămas bun de la sora pe care o cunoștea încă de dinainte de a veni pe lume.

Menționăm că în ziua de joi, 28 septembrie, tânăra în vârstă de doar 34 de ani a fost descoperită fără suflare pe o plajă din Mamaia. O turistă a găsit-o accidental și a crezut inițial că este vorba despre un manechin. A alertat imediat poliția, iar un echipaj de medici s-a deplasat la fața locului, găsind-o îmbrăcată cu un tricou de înot și un slip. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

În urma primelor investigații desfășurate, anchetatorii afirmă că nu există suspiciuni cu privire la comiterea unei crime. Prin urmare se iau în considerare ipotezele legate de sinucidere.

Potrivit concluziilor medicilor legiști, decesul tinerei a survenit ca urmare a înecului.

Sursa foto: antena3

Lacrimi și multă DURERE la înmormântarea Laurei Roșca (Dj Lalla)

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.