FOTO.VIDEO Trafic BLOCAT! Accident GRAV cu un microbuz. Mai mulți copii primesc îngrijiri medicale

de clujazi

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Brăișoru, comuna Sâncraiu.


La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea.


Pompierii acționează în aceste momente pentru descarcerarea și extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulți.


Alți patru minori sunt consultați la fața locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări aceștia sunt în stare stabilă.


Intervenția este în desfășurare revenim cu detalii pe parcursul acesteia.

UPDATE

Pompierii au descarcerat și extras din autoturismul și microbuzul avariat doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă. O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toți erau în stare stabilă.

Un conducător auto de 22 de ani, care se deplasa cu autoturismul în direcția Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în sector marcat cu o curbă deosebit de periculoasă, vehicul pătrunzând pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un auto condus de bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca.

Testarile cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

Au fost transportați la spital ambii conducători auto, o femeie din autoturismul bărbatului de 30 de ani și 4 minori care se aflau alături de aceștia.
Traficul a fost reluat

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.