FOTO.VIDEO Incendiu URIAȘ la Cluj-Napoca. S-a emis RoAlert. Ard mai multe case și o hală

de clujazi

A fost anunțat un incendiu de hală pe strada Luncii. Intervenim cu trei autospeciale și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. Revin cu date

Incendiul se manifestă la hală și s-a extins la acoperișul a trei case. Nu sunt victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert. Intervenția e în dinamică. Intervin toate Detașamentele ISU Cluj.

Incendiul este în acest moment localizat, fără posibilitatea de extindere. S-a reușit și pătrunderea în interiorul halei, acțiunile de stingere fiind în desfășurare. De asemenea, nu sunt înregistrate victime.

Se acționează cu 8 autospeciale, 2 autoscări și preventiv o ambulanță SMURD. Suntem sprijiniți de către pompieri sosiți de la inspectoratele din județele Alba, Mureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, spun reprezentanții ISU Cluj.

You may also like

2 comentarii

Emanuel Savu 1 august 2023 - 17:42

Am fost acolo a ars o casa în întregime, casa în calben era brutărie sus apartamentul patroane-i o parte mai exact tot depozitul UNIX ȘI O PARTE DIN CELALALT DEPOZIT 😰CAUZA INFLAMABILULUI DIN REZERVOARELE DEPOZITATE ȘI CĂLDURĂ PREA TARE 😰😰😰😰

Răspunde
Bobby Alexandru 29 iulie 2023 - 10:41

Doar la o singura casa arde o parte din acoperis…….

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.