FOTO. Tânăr CĂLCAT de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul era începător

de clujazi

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în Florești. Un adolescent a fost călcat de mașină, chiar pe trecerea de pietoni din dreptul magazinului Profi, de pe strada Eroilor.

Potrivit martorilor, șoferul circula cu viteză pe banda a doua și nu l-a observat pe adolescentul de pe trecerea de pietoni.

Victima, un tânăr de aproximativ 15 ani, a fost transportată la spital.

Șoferul era la rândul său un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani. Acesta deține permisul de cconducere de puțin timp, pe mașină fiind montat semnul aferent șoferilor începători.

UPDATE IPJ CLUJ

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Eroilor din comuna Florești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 20 de ani, care conducea autoturismul înspre strada Cetății, ar fi accidentat un minor de 9 ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile.

În urma evenimentului, minorul a necesitat îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

You may also like

8 comentarii

Crisan Raul Crisan 19 septembrie 2023 - 16:24

Da oameni as handicapați ca stai la trecere o jumate de ora și se fac toți ca ninge buna gluma toți santem prosti cânta la alta masa pote te crede cineva

Răspunde
Sav Gheorghe 18 septembrie 2023 - 17:10

Adevarul e ca si un caine cand traverseaza se asigura mai bine decat handicapatii care se uita numa ca e verde, nu si daca au oprit masinile…

Răspunde
Adri Adriana 21 septembrie 2023 - 09:46

Sav Gheorghe era un copil de 9 ani ,și nu era cu telefon. Dar e bn ca comentam aiurea. Și idioții care au telefonul pe volan cum e? Lucrez în zona si zilnic vad idioți care vb la telefon sau îl au pe volan.

Răspunde
Sav Gheorghe 21 septembrie 2023 - 11:17

Adri Adriana nu ma referea la cazul asta special.si tocmai ca.s soferi la telefon, traversezi dupa ce s.au oprit…si te mai asiguri si atunci

Răspunde
Petru Teleagă 18 septembrie 2023 - 07:24

Lipsesc controalele si suspendarea permisului de conducere pentru vitezomani dar si amenzile de aceea sunt accidente in toată România. Pe Eroilor in Florești se circulă cu viteză foarte mare ca pe autostrada si nimeni nu ia măsuri pentru că cei care ar trebui sa previna accidente rutiere grave nu isi fac datoria. In Romania numai daca ii calcat pe trecerea de pietoni copil de prefect,de primar ,de sef de politie sau de judecator ori procuror numai asa se iau masuri împotriva celor care incalca regulile de circulație și nu respectă nimic.

Răspunde
Novac Novakh 17 septembrie 2023 - 20:22

Toti am fost incepatori si am gresit, nu trebuie sa fim asa duri se putea intampla oricui, dar romanul pana nu arunca cu piatra nu e sanatos.

Răspunde
Ieremia Gabriel 17 septembrie 2023 - 20:37

Novac Novakh Află fi bine ca să te calce unul din ăsta ca să numai comentezi tot felul de prostii.

Răspunde
Stefan Barta 17 septembrie 2023 - 17:30

Da și asta e o scuză ???????????

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.