FOTO: Garsonieră cu WC-ul în DULAP. SE vinde la Cluj cu 52.000 euro. ”Arată ca un CAVOU de lux”

de clujazi

În Cluj, piața imobiliară are prețuri foarte ridicate. De exemplu, o garsonieră de 16 metri pătrați, cu o baie foarte mică, a fost pusă la vânzare pentru 52.000 €. Deși amenajată cu atenție și cu un aspect plăcut, probabil pentru a fi închiriată în sistem hotelier, prețul pe metrul pătrat este de 3.250 €.

Garsoniera de 16 metri pătrați este situată în inima orașului Cluj. Aceasta este mobilată cu o canapea care poate fi transformată în pat și are o baie mică, încăpătoare doar pentru un duș și toaletă, așezată într-un spațiu foarte mic, asemănător cu un dulap. Din cauza spațiului redus, nu există nicio fotografie clară a băii. Ușile băii sunt prevăzute cu aerisire, deoarece nu există nicio fereastră.

Garsoniera nu are bucătărie, ci doar o masă într-un colț, în spatele ușii de la intrare, în care e montată o chiuvetă și pe care încap la limită o friteoză și o cană electrică pentru fiert apă. Nu există plită, pentru că nu este loc. Un internaut a comentat că aesta este cel mai de lux cavou pe care l-a văzut vreodată!

You may also like

2 comentarii

Marian Tripon 21 martie 2023 - 17:56

Nu e prost cine cere ??

Răspunde
Mihăiță Damian 21 martie 2023 - 10:15

Pentru orice se găsește cel puțin un tâmpit

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.