FOTO. Accident pe podul de pe strada Aurel Vlaicu. O persoană încarcerată

de clujazi

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe podul de pe strada Aurel Vlaicu, în apropiere depoului de troleibuze.

La fața acționează două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism căzut de pe pod cu o persoană blocată în acesta.În aceste momente se acționează pentru descarcerarea acestuia și predarea lui echipajului SMURD.

Conform primei evaluări acesta este conștient și cooperant.

You may also like

1 comentariu

Hadrian Aurelian 8 martie 2024 - 17:24

a 38-a SCRISOARE CIVICA DESCHISA

Stimati Consilieri Locali si Judeteni ai Clujului,
Distinsi politruci si politrucizati,
Domnilor jurnalisti,
Dragi cetateni si civici din Cluj si Diaspora,

Aduceti Primarul la problemele grave ale Clujului si proiectele cu fonduri europene periclitate, pentru ca foarte putini sunt interesati de logoreea cu “morala” ideologica desueta, “schengen ratat”, “umbrela nato”, “coeziunea” UE, “inteligenta artificiala”, altele unde nu conteaza parerea lui.

Dar mai ales papagalicismele cu: ”Deci, nimic nou sub soare. Nu am inventat noi apa caldă, nici roata și nici gaura la covrig” , “Aruncatul copilului cu apa din covata”, “Bagat batul prin gard…”
sau lectiile obsedante de istorie cu o vorbire excesivă, rapidă, incoerentă, în stări de excitație psihică a betiei puterii, etc…

A fost ales si e bine platit cu 6000 euro/luna + sporuri, sa administreze Clujul nu sa piarda vremea cu problemele altora.
Salvati putinul timp in beneficial cetatenilor daca doriti sa va mai urmarim PRESA obedienta si aservita unui mitoman desuet si anacronic !!!

Dl. Boc a inventat, initiat si promovat public in Decembrie 2020: LISTA RUSINII Clujului – proiect foarte puternic sustinut de societatea civica, care s-a implicat, a finantat si a implementat cu profesionalism acest proiect, ce NU este criticat de nimeni ci savurat, dorit si chiar aprovizionat cu mii de date, informatii de clujeni, pana in 2024.
Atunci se va pune punct EPOCII BoKemone / “LaBelleBoK” de 20 de ani si vom intra intr-o noua configuratie.

In numele civicilor, va rugam sa-l intrebati pe Dl. Primar Emil Boc daca a citit nemultumirile si propunerile trimise de clujeni in ultimul raport lunar, deoarece avem sesizari ca nici dansul si nici Dl. Tarcea nu tin cont de singurul lor proiect realizat in termenele fixate, in parteneriat cu societatea civica clujeana.

Restul proiectelor declarate “realizate” dar neterminate, sunt grav intarziate si creaza nemultumiri crescande si mult stress clujenilor, precum si prabusirea PNLcj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum.

Oare, acesti au abandonat proiectul fara sa informeze societatea civica, desi are finantare pana in septembrie 2024, cand va fi GATA si bun de RECEPTIE FINALA/votul clujenilor?

Acuma sincer, pe clujeni nu-i intereseaza plimbarile la BRUX pe persoana fizica in care isi exprima propriile opinii personale, fara mandat de la Consiliul Local sau Guvern sau vreo organizatie clujeana. Asa ca il invitam pe Primarul Emil Boc sa raspunda la problemele pentru care a fost ales si platit de la Bugetul Local cu cca. 31.500 lei/luna + sporurile (pana in 2024, cand e recomandabil sa plece cat mai repede la BRUX), prezentate in:

LISTA RUSINII Clujului / februarie 2024
(click: https://drive.google.com/file/d/1cnI4qwfTMKswkLfSiCA_qA-3vcZ_h4-P/view )

(proiect la initiativa primarului si de suflet al D-lui Emil Boc, finantat/implementat de societatea civica clujeana si presa non-obedienta)

Grupului civic AdHoc clujean de urmarire, monitorizare, sinteza a activitatii Primarului, Consilierilor locali, Staff-ului Primariei si Unitatilor subordinate, prezinta RAPORTUL lunar:

< Cetatenii contribuabili si civici au intocmit un TOP al marilor PROBLEME a caror rezolvare treneaza, se amana, OSĂ … respectiv: TRAFICUL infernal/poluant; URBANISMUL haotic; CENTURA nerealizata; ALTERNATIVELE respinse la METROUL ILUZORIU; CLUJUL VERDE defrisat-si-betonat; Escrocheria GUNOAIELOR; MANAGEMENTUL NE-performant/pagubos/corupt; BIROCRATIA politrucizata/electorala; CULTURA-de-cumetrie, coruptia, DROGURILE-pentru-UNTOLD in TOATE scolile; CALITATEA VIETII clujenilor amenintata zilnic; UMOR BoKemonic si tampenile zilnice ale administratiei clujene, etc… Revoltele tot mai dese si miile de nemultumiri ale clujenilor au ajuns prin retelele sociale la: Presedintie, Guvern, Ministerele Mediului, Dezvoltarii, Transporturilor, Finantelor si Investitiilor/Fonduri UE, Culturii, Justitiiei, Internelor, DNA, DIICOT, Curtea de Conturi, Asociatia Municipiilor, Presa si TV/radio centrale, Ambasadele UE si SUA, Consiliul Regiunilor UE, Parchetul European, Banca Mondiala, organismele internationale, diaspora, analistii, jurnalistii, moderatorii si leaderii de opinie cunoscuti din tara si diaspora, alte locuri pe unde umbla de capul lui mitomanul cu gargarageli interminabile si se da rotund cu minciuni si pacaleli sau face de minune Orasul Comoara bi-milenar… La Cluj NIMENI nu trebuie sa ramana in urma si NU MAI ARE VOIE SA FIE PROST !!! Detalii in raportul civic de 47 pagini (PDF) cu multe linkuri, poze-video, texte scrise de miile de cetateni nemultumiti si tot mai putin indiferenti la minciunile, mitomaniile, propaganda, manipularea BoKemonica, zilnica. Se recomanda celor interesati, sa citeasca acest document pe laptop/tableta, deoarece este in PDF si contine multe linkuri interesante, fiind mai putin confortabila lecturarea pe smartphone. Istoricii, cercetatorii si studentii pentru lucrari, licente, dizertatii, teze de doctorat au o sursa bibliografica deschisa, actualizata si usor de accesat pentru a completa si scrie ceea ce ne intereseaza si cerem cu totii: ISTORIA ACTUALA/RECENTA >

click: https://drive.google.com/file/d/1cnI4qwfTMKswkLfSiCA_qA-3vcZ_h4-P/view

Documentul este realizat ca un colaj sincretic folosind AI si cu detalii la
https://www.facebook.com/hadrian.aurelian

click pe Kovesi-smile
https://tenor.com/view/kovesi-smile-pretty-happy-cut-it-gif-17010913 >>
…………………………………..

N.B : BOC a devenit PIATRA de MOARA la gatul PNLcj.

PNLcj a devenit PIATRA de MOARA la gatul PNL (capusat de PD/PD-L),

aflat in prabusire si stergere din istorie precum PNCTD, PUNR, etc.,

oricate comasari si liste comune ar face.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.