FOTO! Accident GRAV la Huedin! Circulație BLOCATĂ

de clujazi

*Intervenție la un accident rutier petrecut pe strada Horea din Huedin*Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Horea din Huedin.

În accident au fost implicate o autoutilitară încărcată cu marfă și un microbuz. În microbuz nu au existat victime încarcerate, în vreme ce în autoutilitară se afla blocat un bărbat. Pompierii l-au ajutat să iasă afară, iar ulterior acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipajelor prezente la fața locului.

Mai exact, a fost vorba de un bărbat de aproximativ 70 de ani, transportat ulterior la spital. La spital a fost transportată și o femeie de aproximativ 50 de ani, care acuza dureri lombare și prezenta o posibilă fractură de membru inferior. În paralel, pompierii au asigurat măsurile specific de prevenire și stingere a incendiilor. Revin cu fotografii.

IPJ Cluj

Accident rutier produs pe DN1 E60, în Huedin.
Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin a rezultat că un bărbat de 77 de ani, din județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe strada Florilor, la pătrunderea pe DN1E60 a intrat în coliziune cu o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 39 de ani, din județul Sălaj.


Conducătorul auto de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca celuilalt șofer să îi fie prelevate mostre biologice la o unitate medicală.


Au fost transportate la spital 3 persoane.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.