FOTO. Accident GRAV în Bucium. A rupt un copac iar mașina are daună TOTALĂ

de clujazi

Un grav accident rutier a avut loc în cursul nopții pe strada Bucium din Cluj-Napoca.

Un autoturism marca Ford, s-a făcut praf în urma impactului cu un copac.

Arborele de care s-a izbit a fost smuls din rădăcini.

Conducătorul auto a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extras dintre fiarele mașinii.

Aceasta a fost rănit și primește îngrijiri medicale.

ISU Cluj: Intervenție la un accident rutier petrecut pe strada Bucium din Cluj-Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera și a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca.


La fața locului au acționat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală și un bărbat rămas încarcerat în acesta.


Pompierii au acționat pentru a decoperta și extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil și hidrocarburi din mașina avariată.


Victima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

foto/facebook/ info trafic jud Cluj

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.