Florin Piersic în spectacol aniversar la Cluj. Mitropolitul Clujului participă la eveniment. Ce mesaj i-a transmis Emil Boc

de clujazi

Florin Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români din toate timpurile, aniversează astăzi vârsta de 87 de ani. Acesta se află în mijlocul clujenilor, care îl adoră, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, unde va interpreta cunoscutul rol din piesa ”Străini în noapte”.

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, dar și Oana Boc, soția primarului Clujului, se află printre cei prezenți la spectacol.

Cu această ocazie i-a transmis un mesaj special și primarul Emil Boc

”Azi, toți clujenii și românii oriunde s-ar afla ei, se gândesc cu mare drag la tine și îți urează din suflet „La mulți ani!”. Vă urez și eu, cu drag, respect și prețuire, la mulți ani frumoși și sănătoși, Maestre, cel mai iubit dintre români!

Suntem recunoscători pentru contribuția dumneavoastră inegalabilă la ceea ce reprezintă astăzi dimensiunea culturală și artistică a Clujului și vă mulțumim pentru momentele de neuitat pe care ni le oferiți mereu. Vă dorim zile senine și multe bucurii!”, este mesajul primarului.

You may also like

1 comentariu

Adrian Pescaru 28 ianuarie 2023 - 09:46

si , care-i legatura intr-e Piersic si Boc ..?? primul este un ” nume , iar urmatorul , un nimeni ..!

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.