Emil Boc: Masă caldă pentru SMURD

de clujazi

Emil Boc: Masă caldă pentru SMURD. Primăria susține activitatea SMURD Cluj și în acest an. În cadrul ședinței Consiliului local din 3 ianuarie a fost aprobată alocarea sumei de 255.000 lei pentru sprijinirea activității Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Prin această alocare se asigură serviciul de masă (două mese pe zi – prânz și cină) pentru 10 persoane din cadrul echipajelor de terapie intensivă mobilă ale SMURD Cluj. Mesele fiind acordate de Cantina de ajutor social și pensiune Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului local.

Primăria Cluj-Napoca asigură finanțarea acestui proiect din prima lună a anului 2023. Pentru desfășurarea în condiții optime a acestui serviciu medical de urgență care are o semnificație importantă pentru comunitatea clujeană.

Le mulțumesc, pe această cale, celor care zilnic salvează vieți! Eforturile voluntarilor SMURD reprezintă un exemplu pentru noi toți!, a declarat Emil Boc.

Emil Boc: Masă caldă pentru SMURD

Vezi și: A trebuit să își scoată ochii după ce și-a tatuat sclera

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.