Doi bărbați de langă Dej s-au MUȘCAT și s-au BĂTUT din cauza unor pisici

de clujazi


La Curtea de Apel din Cluj s-a judecat azi un apel dintr-un dosar în care sunt implicați doi bărbați din județul Cluj. Aceștia s-au muscat și s-au bătut cu topoare, pentru că pisicile unuia dintre ei i-a mâncat mânarea din casă celuilalt bărbat.

Concret, proprietarul pisicilor a fost amenințat de vecinul său că îi va tăia capul pentru că nu are grijă de pisici. Mai mult, acesta a fost mușcat de piept și s-a ales cu poarta de la casă distrusă, după ce vecinul înfuriat a lovit-o cu un topor si i-a smuls-o din loc. În timp ce era amenințat și muscat de piept, proprietarul pisicilor l-a lovit pe vecinul său în cap. Proprietarul pisicilor a chemat poliția la fața locului, care i-a restituit poarta.

În dosar se arată că vecinul supărat pe pisici a primit și el un pumn în cap ”fiind audiat arată că i-a atras atenția proprietarului de pisici, cu privire la numărul mare de feline pe care le îngrijește, întrucât acestea îi mănâncă mâncarea din locuință. În acel moment arată că acesta din urmă l-a lovit cu capul în nas și cu pumnii în cap de ”tot a fost sânge”.

Proprietarul pisicilor a reunoscut că după ce a fost mușcat de piept, i-a aplicat și el o lovitură vecinului furios.

Instanța l-a condamnat pe vecinul agresiv la închisoare cu executare.

Între timp, proprietarul pisicilor a decedat din alte cauze. Bărbații aveau domiciliu în comuna Cășeiu!

Doi bărbați de langă Dej s-au MUȘCAT și s-au BĂTUT din cauza unor pisici

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.