David Ciceo: Parcarea GOTO, risc major de securitate. Aeroportul ”Avram Iancu” cere respectarea normelor

de clujazi

Directorul Aeroportului “Avram Iancu” Cluj, David Cico, avertizează că compania GOTO Parking, responsabilă de administrarea parcării din fața aeroportului, prezintă serioase preocupări în ceea ce privește securitatea, din cauza nerespectării distanței adecvate față de terminal și a lipsei informațiilor cu privire la numărul de mașini care accesează parcarea.

”Vreau să deschid o discuție despre parcarea din fața aeroportului, care este administrată de CJ Cluj prin firma GOTO Parking. Avem foarte multe reclamații, mai ales la orele de vârf, pentru că nu respectă numărul de locuri, este o aglomerare foarte mare și sunt mult mai multe mașini între orele de vârf 13-15 și 18-20.

Este și un risc major de securitate, nu respectă distanța minima locurilor de parcare față de terminal. Am prezentat situația la CJ, Ministerului Transporturilor, Autorității Aeronautice Civile. Conform reglementărilor internaționale și naționale, trebuie să fie o distanță minimă 30 de m la parcarea auto față de terminal.” a precizat David Ciceo.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.