Cum s-a petrecut accidentul de la Poieni? Șoferul a acroșat în parapet

de clujazi

Cum s-a petrecut accidentul de la Poieni? Șoferul a acroșat în parapet. La data de 30 septembrie, în jurul orei 12.00, a fost înregistrat un accident rutier, pe sectorul de drum DN1-E60, în localitatea Poieni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 53 de ani, din județul Sibiu, care circula cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând parapetul din sensul opus, ulterior răsturnându-se în fața unui imobil, unde a accidentat un bărbat de 62 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 62 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și în vederea luării măsurilor legale.

Parapeții de pe drumuri sunt elemente esențiale ale infrastructurii rutiere, având un rol crucial în asigurarea siguranței participanților la trafic. Acești parapeți, adesea construiți din metal sau beton, sunt plasați de-a lungul marginilor șoselelor pentru a preveni accidentele și pentru a minimiza riscul de rănire sau deteriorare a vehiculelor în cazul unui accident.

Unul dintre principalele obiective ale parapeților rutieri este să împiedice vehiculele să părăsească carosabilul în mod necontrolat. Fie din cauza pierderii controlului asupra direcției, fie în urma unui impact violent. Acest aspect este deosebit de important în zonele cu denivelări ale terenului. Sau în apropierea zonelor periculoase, cum ar fi podurile, pantele abrupte sau curbele periculoase.

Cum s-a petrecut accidentul de la Poieni? Șoferul a acroșat în parapet

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.