Cu droguri la el, cu numere false, fără permis dar și DROGAT, la volan prin Cluj-Napoca

de clujazi

În data de 5 noiembrie a.c. polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din comuna Jucu.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 15.25, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca l-au oprit în trafic pentru verificări, pe strada Platanilor din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism.

În acest context, s-a constatat că bărbatul nu este posesorul unui permis de conducere și că pe autoturism erau montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, atribuite unui alt autoturism, acesta figurând cu plăcuțele de înmatriculare retrase.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Controlul vehiculului a condus la identificarea și ridicarea unei pungi ce conținea substanțe vegetale de culoare verde-oliv susceptibile a fi substanțe psihoactive. Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în criculație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat.

La expirarea măsurii reținerii, cel în cauză a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

You may also like

1 comentariu

Dan Lepadatu 8 noiembrie 2023 - 16:11

Bine că lau prins

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.