Cod de CANICULĂ la Cluj! Se anunță aproape 40 de grade

de clujazi
Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
COD : PORTOCALIU

Intervalul : 04 august;
Zonele afectate : conform textelor și hărții;
Fenomene : conform textelor;
Mesaj :

MESAJ 1AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

COD GALBENInterval de valabilitate: 04 august
Fenomene vizate: val de căldură, caniculă, disconfort termic ridicat 
Zone afectate: conform textului și hărții      Vineri (04 august), valul de căldură se va extinde în toată țara și va fi caniculă în toate zonele de câmpie și de podiș. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 17 și 20 de grade.

COD PORTOCALIUFenomene vizate: caniculă și disconfort termic accentuat
Interval de valabilitate: 04 august
Zone afectate: conform textului și hărții      Canicula se va intensifica în Crișana și Banat unde se vor înregistra temperaturi maxime de 37…39 de grade, precum și în jumătatea de sud a Olteniei și a Munteniei unde vor fi temperaturi maxime de 39…41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile minime se vor situa între 19 și 25 de grade.Notă: pe parcursul zilei de sâmbătă (05 august) disconfortul termic se va menține ridicat în toate zonele de câmpie și va mai fi caniculălocal în regiunile sudice.În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

You may also like

1 comentariu

Adi Ram 4 august 2023 - 15:47

Stimati Consilieri Locali si Judeteni ai Cluj-Napoca,

Dl. Boc a inventat, initiat si promovat public in Decembrie 2020: LISTA RUSINII Clujului, proiect ce este foarte puternic sustinut de societatea civica, care s-a implicat, a finantat si a implementat cu profesionalism acest proiect, ce NU este criticat de nimeni ci dorit si chiar aprovizionat cu mii de date, informatii de clujeni, pana in 2024.
Atunci se va pune punct EPOCII BoKemone de 20 de ani si vom intra intr-o noua configuratie.

In numele civicilor, va rugam sa-l intrebati pe Dl. Primar Emil Boc daca a citit nemultumirile si propunerile trimise de clujeni in ultimul raport lunar, deoarece avem sesizari ca nici dansul si nici Dl. Tarcea nu tin cont de singurul lor proiect realizat in termenele fixate.
Restul proiectelor sunt grav intarziate si creaza nemultumiri crescande si mult stress clujenilor, precum si prabusirea PNLcj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum.
Oare, acesti “alesi” l-au abandonat fara sa informeze societatea civica, desi are finantare pana in 2024 cand va fi GATA si bun de RECEPTIE FINALA/votul clujenilor ?

Acuma sincer, pe clujeni nu-i intereseaza plimbarile la BRUX pe persoana fizica in care isi exprima propriile opinii personale, fara mandat de la Consiliul Local sau Guvern sau vreo organizatie clujeana. Asa ca il invitam pe Primarul Emil Boc sa raspunda la problemele pentru care a fost ales si platit de la Bugetul Local cu cca. 15.000 lei/luna (pana in 2024, cand e recomandabil sa plece cat mai repede la BRUX), prezentate in:

LISTA RUSINII Clujului

(proiect la initiativa primarului si de suflet al D-lui Emil Boc, finantat/implementat de societatea civica clujeana si presa non-obedienta)

Grupului civic AdHoc clujean de urmarire, monitorizare, sinteza a activitatii Primarului, Consilierilor locali, Staff-ului Primariei si Unitatilor subordinate, prezinta RAPORTUL pe luna IULIE 2023:

< Cetatenii contribuabili si civici au intocmit un TOP al marilor PROBLEME a caror rezolvare treneaza, se amana, OSĂ … respectiv: De la UNTOLD-cu-DROGURI la UNTOLD-pentru-DROGURI, escrocheria GUNOAIELOR; TRAFICUL infernal/poluant; URBANISMUL haotic; CENTURA nerealizata; ALTERNATIVELE respinse la METROUL ILUZORIU; CLUJUL VERDE defrisat-betonat; MANAGEMENTUL NE-performant/pagubos/corupt, BIROCRATIA politrucizata/electorala; CULTURA de cumetrie, coruptia, drogurile-la-UNTOLD; CALITATEA VIETII clujenilor amenintata zilnic; UMOR BoKemonic si tampenile zilnice ale administratiei clujene, etc. Revoltele tot mai dese si miile de nemultumiri ale clujenilor au ajuns prin retelele sociale la: Presedintie, Guvern, Ministerele Mediului, Dezvoltarii, Transporturilor, Culturii, Finantelor si Investitiilor/Fonduri UE, Curtea de Conturi, DNA, Asociatia Municipiilor, Presa si TV/radio centrale, Ambasadele UE si SUA, Consiliul Regiunilor UE, Parchetul European, Banca Mondiala, organismele internationale, diaspora, analistii, jurnalistii, moderatorii si leaderii de opinie cunoscuti din tara si diaspora, alte locuri pe unde umbla de capul lui mitomanul cu gargarageli interminabile si se da rotund cu minciuni si pacaleli sau face de minune Orasul Comoara bi-milenar… La Cluj NIMENI nu trebuie sa ramana in urma si NU MAI ARE VOIE SA FIE PROST !!! Detalii in raportul civic de 94 pagini (PDF) cu multe linkuri, poze-video, texte scrise de miile de cetateni nemultumiti si tot mai putin indiferenti la minciunile, mitomaniile, propaganda, manipularea BoKemona, zilnica. Dati click pe: https://drive.google.com/file/d/1HdqzHNKGsodq9GZKzpo5OUisWLS_vD4T/view Se recomanda celor interesati, sa citeasca acest document pe laptop/tableta, deoarece este in PDF si contine multe linkuri interesante, fiind mai putin confortabila lecturarea pe smartphone. Istoricii, cercetatorii si studentii pentru lucrari, licente, dizertatii, teze de doctorat au o sursa bibliografica deschisa, actualizata si usor de accesat pentru a completa si scrie ceea ce ne intereseaza si cerem cu totii: ISTORIA ACTUALA/RECENTA >

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.