Clujul sub ape! Pompierii intervin în mai multe zone

de clujazi

S-a emis mesaj RO ALERT pe un poligon definit care cuprinde zona din Cluj-Napoca, Chinteni, Baciu, Floresti, Chinteni, Floresti, Apahida, Jucu, valabil pana la ora 21.15


Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să scoată apa din imobile de pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu, str. Ioachim Olteanu din localitatea Florești, precum și de pe str Eroilor, Albac și Dobrogeanu Gherea din municipiul Cluj-Napoca.
Totodată, au fost înregistrate două solicitări pentru degajarea arborilor cazuti pe strazile Eroilor, Dorobanților, Teodor Mihali și Albac.


Solicitare pentru degajarea unei mașini surprinse de apă sub podul de la intersecția străzilor Ialomiței cu Traian Vuia. În sprijin au fost solicitate autoturisme 4×4 de la asociația Cert Transilvania


De asemenea, au fost înregistrate solicitări pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Anatole France, Andrei Mureșanu, Aviator Bădescu, Romulus Vuia și Câmpului din municipiul Cluj-Napoca.


Suplimentar au mai fost solicitată intervenția echipajelor ISU Cluj pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Frâncului, Jurământului Aviator Traian Darjan și Predeal din municipiul Cluj-Napoca.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.