Clujeancă prinsă cu țigări de CONTRABANDĂ! Le ”distribuia” în Sălaj

de clujazi

Clujeancă prinsă cu țigări de CONTRABANDĂ! Le ”distribuia” în Sălaj. O conducătoare auto din Cluj a fost oprită de polițiști în urma unui control de rutină. Ofițerii au constatat că în portbagajul mașinii ei se aflau sute de pachete de țigări care nu aveau mărci legale.

Polițiștii din Ileanda au depistat în flagrant delict, în data de 27 septembrie 2023, în localitatea Dăbâceni, județul Sălaj, o femeie de 45 de ani din municipiul Dej, care transporta în portbagajul unui autoturism 6.740 de țigarete de diferite mărci (337 de pachete de țigări) nemarcate legal.

“Există suspiciunea că acestea ar proveni din contrabandă, toate țigaretele fiind netimbrate. Acestea au fost confiscate de către oamenii legii în vederea cercetărilor”, a transmis IPJ Sălaj.

Clujeancă prinsă cu țigări de CONTRABANDĂ! Le ”distribuia” în Sălaj

Fumatul este una dintre cele mai daunatoare obiceiuri pentru sănătatea umană. Efectul nociv al tigarilor asupra organismului este bine documentat și are consecințe grave pe termen scurt și lung.

Unul dintre cele mai evidente efecte nocive ale tigarilor este asupra sistemului respirator. Fumul de tutun conține peste 7.000 de substanțe chimice, dintre care peste 250 sunt considerate toxice, iar peste 60 sunt cunoscute a fi cancerigene. Inhalarea acestor substanțe duce la iritarea căilor respiratorii, creșterea producției de mucus și deteriorarea țesuturilor pulmonare. Aceasta poate duce la afecțiuni grave precum bronșita cronică, emfizemul pulmonar și, cel mai grav, cancerul pulmonar.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.