Cluj-Napoca: 4 noi parcări sigure pentru biciclete finalizate

de clujazi

Cluj-Napoca: 4 noi parcări sigure pentru biciclete finalizate. În total, 927 locuri securizate pentru biciclete în parcările dedicate din cartiere. Primăria continuă investițiile în infrastructură de mobilitate sustenabilă.

Primăria Cluj-Napoca a finalizat încă 4 parcări securizate pentru biciclete cu rasteluri mobile, amplasate în următoarele locuri din oraș: strada Petuniei nr.7, str. Iazului (vis-a-vis de Ciocârliei nr.1), Rapsodiei nr.12 și Alverna nr.61.

Fiecare structură metalică are o capacitate de 50 locuri. Acestea sunt independente din punct de vedere energetic, fiind dotate cu panouri fotovoltaice, regulatoare de încărcare, invertoare și acumulatori. Accesul în rastele se face cu carduri de proximitate.

Dotări pentru siguranța bicicletelor:

– camere de supraveghere video

– echipamente de stocare a imaginilor video

– corpuri de iluminat LED cu senzori crepusculari

– yale electromagnetice

– cititor carduri de proximitate

Locurile de parcare sunt alocate în conformitate cu HCL 412/2020 cu modificările și completarile ulterioare, tariful anual fiind 56 lei. Cererea pentru obținerea unui loc de parcare pentru bicicletă poate fi depusă online, pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/….

„Parcări sigure pentru biciclete” este un proiect propus și votat de clujeni în cadrul procesului de bugetare participativă. Municipalitatea are în vedere astfel de soluții și pentru alte amplasamente din oraș.

You may also like

2 comentarii

Adrian Pescaru 28 octombrie 2023 - 16:30

bai idiotilor ..! ati numarat vreo data cati ” biciclisti ” circula prin cluj..? va spun eu …,.,200… nu mai multi ..!

Răspunde
Sandu Bria 26 octombrie 2023 - 16:06

Cine-i papagalu’ obedient din stânga care vine cu inventii d-astea? Zici că nu se poate fura roata, ha?

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.