CLUJ. Drogat, băut, fără permis și cu mașina FURATĂ dintr-o spălătorie, a fugit de polițiști

de clujazi

La data de 28 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

A fost depistat și imobilizat de polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, după ce a fost urmărit de aceștia cu autospeciala, iar ulterior pedestru.

În fapt, la data de 27 august a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, aflându-se în cadrul unor filtre rutiere în zona străzii 1 Decembrie 1918, au efectuat semnalul de oprire unui bărbat care conducea un autoturism.

Bărbatul aflat la volan nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-se deplasarea după ce a staționat câteva momente, astfel că echipajul a pornit în urmărirea acestuia.

Urmărirea în trafic a continuat până în zona străzii Bucegi, unde bărbatul a intrat cu autoturismul într-un chioșc stradal, de unde apoi s-a sustras, activitățile pentru imobilizarea acestuia fiind continuate pedestru.

A fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității de poliție, unde s-a constatat că nu deținea permis de conducere.

De asemenea, testarea acestuia cu etilometrul a indicat o concentrație de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice.

În continuarea verificărilor, polițiștii au identificat în autoturismul condus de acesta două plicuri tip ziplock, care conțineau o substanță solidă alb-transparentă, care au fost ridicate și transmise înspre cercetări ulterioare Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras autoturismul respectiv dintr-o spălătorie auto, din centrul municipiului Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

La expirarea măsurii reținerii, bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

You may also like

3 comentarii

Dan Avs 4 septembrie 2023 - 09:12

CAZ CONCRET!
Ce PERMIS ANULEZI și ce MAȘINĂ CONFIȘTI unui ȘOFER BEAT fără PERMIS și cu MAȘINA FURATĂ?🤔
Din fericire nu a făcut un accident mortal.👍
Ce părere aveți domnilor Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc având în vedere nobile propuneri „electorale”?🤕

Răspunde
Dan Lepadatu 31 august 2023 - 14:28

La răcoare fără număr

Răspunde
Dan Avs 29 august 2023 - 21:12

Când mașinile nu sunt dotate cu antifurt și alcolock etilotest antidemaraj Autowatch!

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.