Şeful ISCTR Cluj – suspect de luare de MITĂ. A fost ridicat de procurorii DNA

de clujazi

Şeful ISCTR Cluj – suspect de luare de MITĂ. A fost ridicat de procurorii DNA . Şeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) Cluj, Bogdan Durlea, a fost arestat de procurorii DNA sub suspiciunea de luare de mită.

Miercuri dimineață, au avut loc percheziții în 22 de locații din întreaga țară în cadrul acestei anchete. Conform informațiilor obținute de la surse Digi24, Durlea este suspectat de luare de mită și divulgare de informații confidențiale.

Ancheta vizează presupusa implicare a șefului ISCTR Cluj în acceptarea unor sume de bani de la transportatori în schimbul acordării avizelor necesare pentru transporturile pe drumurile naționale și autostrăzi din România. Procurorii DNA au efectuat percheziții în diverse județe, iar printre locațiile investigate se află și sediul

Inspectoratul Teritorial nr. 4 are ca arie de responsabilitate judeţele Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj inspector şef teritorial fiind Bogdan Durlea.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) este organismul tehnic permanent specializat în subordinea Ministerului Transporturilor, asigurând la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere.

Şeful ISCTR Cluj – suspect de luare de MITĂ. A fost ridicat de procurorii DNA

You may also like

7 comentarii

Elena Dovleac 9 octombrie 2023 - 10:40

Bravoooooo !

Răspunde
Mihai Antohe 8 octombrie 2023 - 00:30

Luați pe toată România

Răspunde
Dumitru Octavian Sulica 7 octombrie 2023 - 15:58

Numai spagari la isctr….

Răspunde
Gabriela Adam 7 octombrie 2023 - 10:32

Da cine nu ia

Răspunde
Sorin Covaci 6 octombrie 2023 - 15:11

In toată țara e la fel

Răspunde
Costel Popa 5 octombrie 2023 - 07:18

In toată țara este la fel !! Toate camioanele circula cu tonaj peste limita și nimeni nu vede infrastructura rutieră au făcut-o praf !!

Răspunde
Gheorghe Trescovan 4 octombrie 2023 - 08:12

Golani și hoți sunt și la .CLUJ pe iei

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.