Bunic de 89 de ani TÂLHĂRIT la Dej. I-a furat banii în plină stradă

de clujazi

La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 16 august a.c., în jurul orei 21.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o persoană mai în vârstă, de sex masculin, se află căzută pe o stradă din municipiu și este posibil ca aceasta să fi fost agresată și deposedată de bunuri.

În baza celor sesizate, polițiștii au demarat de îndată cercetări, identificând victima, respectiv un bărbat, în vârstă de 89 de ani, din municipiul Dej, care a fost transportat la spital de către un echipaj medical. S-a stabilit că bărbatul a fost agresat de către o persoană necunoscută și depoedat de suma de 5.000 de lei.

În continuare, polițiștii de investigații criminale au efectuat activități operative pentru depistarea autorului și tragerea la răspundere a acestuia. Astfel, în urma informațiilor obținute, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Mureș.

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85%.

La data de 21 august a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior bărbatul fiind prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

You may also like

2 comentarii

Lorand Boby Szekely 24 august 2023 - 08:16

Cam mulți bani avea bunicul

Răspunde
Lenuta Muresan 23 august 2023 - 22:31

Doamne fereste

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.