Bucurie pentru sute de copii. Aeroportul Internațional Cluj – partener în ”Săptămâna Altfel”

de clujazi

În perioada 15-26 aprilie 2024, Aeroportul Internațional Cluj a devenit destinația preferată a peste 600 de copii din județ, care au participat entuziasmați la programul educativ „Săptămâna Altfel”. O experiență captivantă și educativă în lumea aviației i-a întâmpinat pe cei mici, oferindu-le prilejul de a descoperi tainele și activitățile specifice unui aeroport modern.

Sub privirile atente și curioase ale micilor vizitatori, avioanele au aterizat și decolat într-un spectacol fascinant, captivant fiecare privire și aducând zâmbete pe fețele acestora. În timpul vizitei, copiii au avut ocazia să interacționeze cu personalul aeroportuar, să afle informații interesante despre procesele desfășurate în culisele zborurilor și să înțeleagă mai bine universul aviației civile.

Prin intermediul programului „Săptămâna Altfel”, Aeroportul Internațional Cluj a reușit să ofere copiilor nu doar o experiență memorabilă, ci și o lecție de cunoaștere și pasiune pentru domeniul aviației civile, pregătindu-i pentru a fi viitorii călători și profesioniști ai cerului

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.