Bogdan Pivariu: peste 4.000 de elevi încep mâine școala în Florești

de clujazi

🎒 4212 de copii din Florești încep mâine un nou an școlar! 📚

Cu emoție și nerăbdare, ne pregătim să deschidem ușile către un alt an minunat de învățare și creștere. În fiecare toamnă vine oportunitatea de a porni din nou pe cărarea cunoașterii și de a face noi descoperiri în lumea educației.

📊 Anul acesta, în comunitatea noastră din Florești, vom marca un moment special, cu un total de 4212 copii în toate unitățile noastre de învățământ.

🤝 În spatele acestor cifre stau cadre didactice dedicate, investiții semnificative în infrastructura școlilor noastre și o comunitate educativă unită.

Toate aceste eforturi se reunesc cu pasiune și devotament pentru a crea un mediu sigur și propice, în care fiecare elev să poată străluci și să poată beneficia de o educație de calitate.

🏫 Investițiile moderne în infrastructura școlară, clădirile modernizate, sălile de clasă bine echipate și tehnologia de vârf creează un mediu propice învățării.

🎓 Anul acesta, suntem mândri să marcăm începerea anului școlar pentru prima generație de absolvenți de clasa a 8-a la Liceul Dumitru Tauțan. Acesta este un pas important în evoluția noastră de comunitate educațională.

🎈Micii noștri preșcolari vor fi întâmpinați cu surprize și experiențe captivante în grupele de grădiniță. Pe parcursul acestui an, ei vor explora, vor învăța și se vor dezvolta sub îndrumarea atentă a personalului dedicat.

📖 Pentru elevii mai mari, începerea anului școlar aduce cu sine o infrastructură actualizată, datorită investițiilor recente în școlile floreștene. Cu manualele pe bănci și ușile deschise, totul este pregătit pentru ca ei să înceapă o nouă aventură în lumea cunoașterii.

Mult succes tuturor în noul an școlar!

Să ne amintim mereu că educația este cheia către un viitor mai bun, iar cu eforturi comune și determinare, putem atinge orice obiectiv.

Dragi elevi, profesori și părinți,
Să aveți parte de un an școlar plin de realizări și descoperiri!, a transmis primarul.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.