Beat, fără centură, și cu mașina neînmatriculată, cirula pe A3. A primit o amendă uriașă

de clujazi

În perioada 30 noiembrie a.c. – 3 decembrie a.c., cu ocazia minivacanței, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș au desfășurat activități specifice pe tronsoanele din competență, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, fiind aplicate 130 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului rutier.

Astfel, în urma acestor abateri au fost reținute 19 permise de conducere, dintre care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru alte abateri.

Exemple semnificative:

În jurul orei 17.00, un alt bărbat, de 41 de ani, din județul Mureș, a fost depistat pe Autostrada A3, sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta nu purta centura de siguranță, iar autoturismul figura cu înmatricularea suspendată. În cauza s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile, reținerea certificatului de înmatriculare si aplicarea amenzii in valoare de 2610 lei.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.