Bărbatul CĂLCAT de tren la Cluj-Napoca era POLIȚIST local

de clujazi

Bărbatul CĂLCAT de tren la Cluj-Napoca era POLIȚIST local! La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren.

O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Din cauza evenimentului, circulația feroviară pe firul 1 a fost restricționată pe durata efectuării cercetării la fața locului. Potrivit apropiaților, acesta era polițist local și avea 40 de ani.

ISU CLUJ

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să intervină în apropiere de strada Fabricii de Zahăr, lângă trecerea la nivel cu calea ferată, unde un bărbat a fost lovit de tren.

Din nefericire, victima prezintă leziuni incompatibile cu viața. Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, iar de la această misiune nu sunt imagini.

Bărbatul CĂLCAT de tren la Cluj-Napoca era POLIȚIST local

You may also like

2 comentarii

András Szabó 1 octombrie 2023 - 04:53

Locomotiva nu a stiut ca era politist

Răspunde
Adrian Pescaru 30 septembrie 2023 - 10:19

inteligenta personificata, ” oamenii lui Boc …!

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.