Bogdan Pivariu: Au început lucrările la cel mai mare parc sportiv din Florești

de clujazi

Lucrările pentru Parcul Multifuncțional de pe strada Tăuțiului au fost demarate, marcând începutul unei inițiative impresionante în Florești. Cu o investiție finală estimată la 21 de milioane de lei, acest proiect ambițios promite să devină cel mai mare parc sportiv din zonă, contribuind la promovarea activității fizice și a bunăstării comunității.

”Au inceput lucrarile la cel mai mare parc sportiv din Florești. Lucrările pentru Parcul Multifuncțional de pe strada Tăuțiului au fost demarate! Investiția finală va fi de 21 de milioane de lei.

Sportul are puterea de a schimba lumea. Are puterea de a inspira. Are puterea de a aduna oamenii într-un mod în care puține alte lucruri o pot face. Sportul și mișcarea sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea oricărei comunități”, a precizat edilul.

Cu o suprafață de 4,2 hectare, acest parc multifuncțional va oferi o varietate impresionantă de facilități pentru sport și recreere, care să acopere nevoile tuturor locuitorilor din Florești. Printre acestea se numără:

🌟 Parc de aventură

⚽ Teren polivalent

🏀 Teren de baschet

🏐 Teren de volei

🥎 Teren de squash

🏸 Teren de badminton

🎾 Teren de tenis

🏃‍♀️ Piste de alergat

🛼 Piste de role

🚴‍♀️ Piste de biciclete

🌿 Toate aceste facilități vor fi integrate într-un mediu natural, cu multe spații verzi, alei de promenadă și locuri de relaxare.

Au inceput lucrarile la cel mai mare parc sportiv din Florești.

You may also like

2 comentarii

Ovi Ovidiu 28 septembrie 2023 - 16:42

Fă drumuri și trotuare.și după parc.să aibă pe unde să meargă în parc oamenii și copiii😉

Răspunde
Adrian Pescaru 28 septembrie 2023 - 09:30

Floresti este comuna .! in comuna locuiesc tarani .!taranii lucreaza pamantul .! asta-i ” sportul care-l practica taranii..! n-au nevoie de parcuri sportive ..!! construiti biserici si carciumi , ca vin alegerile ..!

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.