ANUNȚ! Se introduc stații, rute și autobuze noi în Florești. Va exista linia M21 S

de clujazi

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu anunță noi măsuri pentru eficientizarea rutelor de transport în comun din Florești‼️

” După o analiză detaliată a datelor de trafic înregistrate de la începutul anului școlar și universitar, am constatat că plecările din stația Cetatea Fetei, de după ora 6:20 dimineața, aduc timpi de parcurgere de peste o oră și jumătate până în zona stației de la Primărie, și chiar întârzieri mai mari până la stațiile de destinație – capăt.”a declarat edilul.

Începând de luni, 9 octombrie, se vor implementa o serie de măsuri menite să eficientizeze timpul de parcurs în trafic pentru cursele M21 și M26.

🚌 Astfel:

➡️ Se vor introduce în program plecări cu frecvență mărită din stația Cetatea Fetei – ale celor două curse din două în două minute din Florești, în intervalul 06:00-06:20.

➡️ Plecările vor fi ajustate ( 6:24-6:30-6:35-6:40), la intervale, în medie, de aproximativ 5-8 minute, între 06:22-08:00, pentru a asigura întoarcerea autobuzelor în intervale mai scurte.

➡️ Se introduce suplimentar linia M21 S, care să întoarcă în sensul giratoriu de pe strada Ioan Rus și să preia călătorii suplimentari de la stațiile Tăuțiului – Muncitorilor – Avram Iancu, în orele de vârf.

➡️ Se introduce o stație suplimentară pe str Cetății în apropierea sensului giratoriu de pe str. Ioan Rus cu plecări la 6:24 – 6:30- 6:35- 6:40.

👉Toate aceste aspecte sunt analizate și vor fi monitorizate constant pentru a le verifica eficiența, cu scopul de a îmbunătăți gradul de deservire a populației în condițiile generale de trafic de pe drumul Național DN1 E60 și în întreaga zonă metropolitană. 🚌🛣️

“‼️Facem apel la folosirea în număr cât mai mare a mijloacelor de transport în comun.

🙏Le mulțumim partenerilor noștri de la CTP pentru implicarea lor în identificarea de soluții pentru optimizarea rutelor de autobus din Florești și întreaga zonă metropolitană.”, se mai arată în mesajul transmis de administrația locală.

You may also like

10 comentarii

Izabella Saulean 9 octombrie 2023 - 21:10

Anul trecut am avut 2 sau 3 autobuze care porneau de pe cetatii la 6.30-6.40. Au preluat foarte multi oameni care altfel nu aveau sanse sa urce pe m21 pentru ca pe cetatii ajunge plin la ora aia. Tot se sta in trafic. Dar se sta in conditii mai decente. Numa zic. De la statia nou infiintata la sensul giratoriu de langa ioan rus oare cata lume urca la ora aia? Reintroduceti autobuzele care pornesc de pe cetatii!

Răspunde
Marian Puiu Niculescu 8 octombrie 2023 - 09:05

Str. Tineretului este neglijata de mult timp

Răspunde
Nuti Stoica 7 octombrie 2023 - 22:24

Domnule primar dati -ne și noua șansa de a circula normal, celor care stau în capătul Florestiului ,noi nu aparținem comunei ,dacă locuim în zona de case de pe Avram Iancu și Izlazului ? Circulam cu Lona și cu Gilaul care vin din oră în oră ,iar sâmbătă și duminică avem 3sau 4 curse pe zi .Menționez că plătim aceleași taxe su impozite ca ori ce localnic din Floresti !!!

Răspunde
Sanda Gaciu 7 octombrie 2023 - 20:12

Ar fii foarte bine venită o stație și pe str Tautului ,înainte de varianta .

Răspunde
Ilona Simó 7 octombrie 2023 - 18:55

Ce bn are orarul m22 sambata și duminica doamne fer seara mai ales. Puneti mai Dés dacă platim abonament. Sau faceti ceva ca nu e corect sa astept 50 minute după autobusz

Răspunde
Rms Rms 7 octombrie 2023 - 12:35

Mai bine cu rute ocolitoare

Răspunde
Crisan Raul Crisan 7 octombrie 2023 - 11:14

Și cât facem tot 2 ore anl vivo

Răspunde
Dana Ddr 7 octombrie 2023 - 11:10

Nu numarul de autobuze este problema ci lispa rutelor ocolitoare. Degeaba se pun n autobuze in circulație daca masinile pe carosabil sunt infinit de multe si cine doar tranziteaza orasul tot pe principala trebuie sa ajunga pt a traversa orasul

Răspunde
Alina Pastor 7 octombrie 2023 - 18:00

Dana Ddr corect

Răspunde
Mocan Melania 7 octombrie 2023 - 07:50

Ar trebui o stație în drept cu cimitirul din floresti la pt străzile Catanelor Pori sau o linie de autobuz sunt foarte multe blocuri și pina în stația profi i mult de mers mai ales cu copii

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.