Acțiuni PREVENTIVE la Dej. Zeci de șoferi amendați

de clujazi

În perioada 1-3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej. Alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, sprijiniți de jandarmi ai IJJ Cluj au desfășurat o serie de activități pentru asigurarea climatului de siguranță.

Activitățile au fost organizate atât pentru prevenirea faptelor antisociale și infracțiunilor stradale, cât și pentru combaterea infracțiunilor comise contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În acest context au fost legitimate circa 150 de persoane și controlate în trafic peste 100 de autovehicule. De asemenea, polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, 64 dintre acestea pentru nerespectarea normelor rutiere.

A fost identificată o abatere și la regimul silvic, fiind aplicată o sancțiune de 1.000 de lei și dispusă confiscarea cantității de 2mc de material lemnos și lăsarea în custodia Ocolului Silvic, pentru transportul materialului lemnos neînsoţit de documentele specifice de transport, aşa cum sunt stabilite de normele privind circulaţia materialelor lemnoase.

Totodată, au fost depistate două infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite dosare penale pentru conducerea vehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În fapt, doi bărbați au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

You may also like

1 comentariu

Dan Lepadatu 5 septembrie 2023 - 19:12

Foarte bine romanul până nu îl arzi ca lumea nu înțelege las că merge

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.