Accident pe centura Florești! 4 mașini implicate. FOTO

de clujazi

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe centura Florești.

În accident au fost implicate patru autoturisme. Din primele informații nu sunt persoane decedate.

Traficul spre zona barajului Florești se desfășoară cu dificultate!

Vom reveni cu detalii!

You may also like

1 comentariu

Farasens.ro 24 iulie 2023 - 17:07

Deputaţii români nu prea se obosesc să interacţioneze pe mediile sociale
Am rămas cu propunerile. Propun … Propun … Propun … Nu tu Like. Nu tu comment. Nu tu nimic. AUR, PNL, PSD, independenţi. Toţi o apă şi-un pământ. Cu extrem de puţine excepţii în raport cu numărul propunerilor făcute, acum îmi aduc aminte una, niciun răspuns. Pe doamna Fădor o bănuiesc că mi-a şi şters propunerile. Toţi reprezintă circumscripţiile electorale în care au fost aleşi şi niciunul nu reprezintă ţara.
Mai ales că propunerile mele nici nu se aplică în circumscripţiile electorale în care au fost aleşi. Cum să dai tu lege naţională (aşa ceva se face prin OUG, doar)? Cine a mai auzit aşa ceva? Ochişorii calzi ai deputaţilor din sesiunea parlamentară 2020-2024, în condiţiile în care România nu are obiective de ţară din 2007, clipocesc cu căldură la propunerile mele, des şi frumos.
Am întrebat care sunt obicetivele de ţară ale României. Mihai Weber mi-a arătat că nu ştie şi, totodată, nu există, spunându-mi (citare aproximativă = pleonasm), ”unele cu sens, în orice caz”.
Gianina Şerban mi-a dat un Like. Îi răspund pe această cale spunându-i că era o întrebare deschisă. E ca şi cum te-ar întreba cineva ”Cum te cheamă?”, iar tu ai răspunde ”Da”.
Domnul deputat Ringo Dămureanu confundă obiectivele de ţară cu programul de guvernare. Am spus-o, o repet: obiectivul de ţară e una, programul de guvernare e alta.
Dumitrina Mitrea mi-a dat acelaşi răspuns ca dl. Deputat Ringo Dămureanu.
În rest, cu una, maximum două excepţii de care e posibil să fi uitat, linişte. Astea sunt toate răspunsurile pe care le-am primit întrebând 200-250 de deputaţi
Da, am uitat de Sebastian Burduja, ministru, care mi-a indicat cartea scrisă de dumnealui, în care afirmă că Israelul e un exemplu de urmat.
Vlad Stoica, 16 iulie 2023

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.